Trendovi cipela za jesen 2022.

cipele za jesen

Ljetne sandale i štikle s remenčićima oslobađajuće su za vaše noge, ali postoji nešto u svestranosti jesenskog vremena u kombinaciji s tim svježim zrakom koji odijevanje čini mnogo uzbudljivijim.

Ove sezone piste su bile prepune trendova, kako novih tako i poznatih. Sveobuhvatna poruka? Glamur se vratio u punoj snazi dok se nastavljamo dotjerivati i izlaziti, ali udobnost nije u drugom planu. Ispostavilo se da supervisoke platforme zapravo i nisu tako teške za hodanje, a kaubojske čizme ponovno su zamišljene kao dnevna i noćna cipela. Pogledajte sve jesenske trendove koje smo odabrali za vas.

Platforme do neba

Platforma je bila glavni trend sezone, a gotovo svaki dizajner nudio je svoju verziju. Dodajte čarape u boji i zasigurno ćete biti primjećeni.

Skulpturalne siluete

Umjetnost i moda zajedno su se zamaglili na Loeweovoj reviji za jesen/zimu, dodajući odvažan, grafički dizajn onome što bi bile obične stare cipele.

Ove sezone zauzmite skulpturalni pristup obući s uglatim potpeticama i umjetnim detaljima.

Svjetlucavi prsti

Sveprisutni trend svjetlucavih, svjetlucavih cipela nije pokazivao znakove zaustavljanja na jesenskim modnim pistama. Od pankerskih verzija Alexandera McQueena do damskih dijamanté sandala iz Saint Laurenta, svatko je iznio svoj pogled na bljeskalice spremne za pozornicu.

Visoka kaubojka

Divlji zapad beskonačan je referentni izvor, s resicama, perlama i izgledom spremnim za rodeo koji osvajaju modne piste ove sezone.

Skaterski šik

Ove sezone dizajneri su rekonstruirali kultne cipele za skateanje u nešto modernije. Volimo to vidjeti.

Podijeli