Trendovi sunčanih naočala za proljeće 2022.

Sunčane naočale su nesumnjivo najtraženiji dodatak. Svatko može odmah izgledati u trendu i super šik dodavanjem samo ovog jednog elegantnog komada. Nadogradnja okvira savršen je način da drastično preobrazite svoj izgled ili dodate završnu notu svom dnevnom ruhu.

Kao i odjeća, sunčane naočale pod utjecajem su trendova, a svake nove sezone istaknu se neki modeli. Pogledajmo top 5 trendova sunčanih naočala za proljeće 2022. i saznajmo koji će biti najpopularniji okviri.

1. CAT-EYE OKVIRI

Okvir mačjeg oka vjerojatno je jedna od najsofisticiranijih silueta naočala. U novoj sezoni, zahvaljujući dizajnerskoj kreativnosti, koketne mačje oči pretvorile su se u prilično geometrijske trokute. Ovog proljeća tražite dramatičnije, šiljate kutove i širi pogled na tradicionalnu siluetu mačjeg oka. Za one koji ne vole previše oštre kutove, dizajneri nude retro inspirirane opcije s glatkim linijama.

2. LEĆE U BOJAMA

U bilo koje doba godine, a posebno u proljeće, posežemo za svjetlom i uživamo u jarkim bojama. U proljeće 2022. preplavit će nas val euforije u boji. Ove sezone leće mogu biti bilo koje boje, od nježne plave i sunčano žute do jarko crvene i zelene. Što se tiče okvira, njegova boja može biti identična lećama. Ali najodvažniji će svakako odabrati modele s kontrastnim nijansama.

3. CRNE NAOČALE

Bez sumnje crni okviri s crnim lećama imaju bezvremensku kvalitetu koja će se uvijek vraćati u stilu. Ove sezone totalne crne sunčane naočale postale su protagonistice modnih pista. Najuspješniji oblici za takav model su četvrtaste, trapezoidne i futurističke sunčane naočale sa štitom. Potpuno crne naočale vrlo su funkcionalan i profitabilan dodatak koji je win-win opcija za bilo koje godišnje doba.

4. NEOBIČNI OBLICI

Kreativni ljudi stvarnost uvijek vide malo drugačije. Za originalne likove koji žele izgledati avangardno, ekstravagantno i drugačije, trend ove sezone bit će sunčane naočale najneobičnijih geometrijskih oblika.

5. VELIKE ČETVRTASTE NAOČALE

Trend nove sezone su velike četvrtaste naočale s tamnim neprozirnim lećama koje skrivaju gotovo polovicu lica. Veličina dodaje stil svakom izgledu, tamne leće daju nevjerojatnu misteriju, a kvadratni oblik dobro se slaže s raznim stilovima odjeće – neomodernim, klasičnim, sportskim ili ležernim.

Koji trend se vama najviše sviđa?

Podijeli