Dekoracija doma ove jeseni

dekoracija doma

Ovo je sezona za više druženja u zatvorenom, vremena provedenog kod kuće i lijepih toplih boja, što sve čini jesensko uređenje posebno zabavnim. A budući da je stigla najugodnija sezona u ovoj godini, imamo za vas 8 jesenskih ideja za uređenje i savjeta koji će vam pomoći da pripremite vlastiti dom za ovo godišnje doba.

Objesite vijenac

Ukrasite ulazna vrata pomoću DIY vijenca ili samo objesite prekrasnu verziju kupljenu u trgovini.

Jesenje boje na jastucima

Zamijenite svoje ljetne pastelne boje dubljim bojama poput bordo, ugljena i karamele. Karirano je savršen udoban uzorak za jesen.

Iznesite dodatne deke

Vrijeme je da izbacite dodatne deke. Držite ih u sanduku za rustikalno i praktično mjesto za pohranu ili na vidljivom mjestu za poput stolice.

Upalite više svjetiljki

Uz kraće dane, poželjet ćete dodati jače osvjetljenje svojim omiljenim prostorima. Učinite to u spavaćoj sobi, a krevet dodatno začinite slojevima prekrivača.

Zapalite sezonsku svijeću

Mirisi igraju veliku ulogu u raspoloženju, stoga postavite pravi ton u svom domu paljenjem sezonskih svijeća koje će učiniti da se osjećate ugodno, toplo i spremni za blagdane koji su pred vama.

Isprobajte umjetno krzno

Prebacite ga preko stolice i jednim potezom promijenite ton u prostoriji. Poigrajte se bojama ili ostanite pri ovakvoj jednostavnoj verziji.

Ukrasite dom suhim cvijećem

Što bolje predstavlja jesen nego suho lišće i cvijeće. Unesite ga u kuću i ukrasite kuhinju ovim prekrasnim zlaćanim bojama.

Obojite zidove

Obojite jedan zid i iskombinirajte ga s ostatkom namještaja i dekora.

Podijeli