6 trendi boja torbica za proljeće/ljeto 2022.

hot pink torbica

Izašli smo iz debelih jakni i kaputa i dočekali proljeće. Prema mišljenju najpoznatijih dizajnera očekuju nas jake i odvažne boje, ali i nekoliko novih nijansi koje se često pojavljuju kod svjetski poznatih dizajnera poput Valentina, Versacea i Bottega Veneta.

Nježnu bubblegum rozu zamjenjuje smjela, jaka ružičasta, poznata zelena i dalje ostaje prisutna dok su žute nijanse pojačane sve do mandarina narančaste. Jasno je da svi trendovi upućuju na to da će one biti odvažne i slati poruku. Nastavite čitati i pogledajte naša predviđanja koje će to boje prevladavati ulicama.

  • Zelena

Možete odabrati bilo koji stil torbe koji želite, samo ako je zelena! Ovaj trend prisutan je i ove godine. Zelena torbica lijepo bi izgledala uz bijele ljetne odjevne kombinacije.

  • Narančasta

Koja bolja boja za proslavu sunčanih proljetnih dana od narančaste. Svijetla i vesela, narančasta lako podiže raspoloženje i bez napora će vas uvesti u ljeto. proljeće/ljeto 2022. svodi se na odabir najsjajnije narančaste koju možete pronaći i nosite je od glave do pete.

  • Hot pink

Još jedna boja koja plijeni pažnjom i zasigurno će podići svaki outfit.

  • Nježna karamela

Ako više volite klasiku tu su nijasne karamele za vas.

  • Limeta

Kada u svoj outfit ubacite ovakvu nijansu, ostavite je samostalno i držite se crne ili bijele obuće koja se ne natječe.

  • Periwinkle

I za kraj, boja koju možemo vidjeti apsolutno svugdje. Od odjeće, obuće, noktiju do modnih dodataka. Pantone ju je proglasio bojom 2022. godine. U pitanju je posve nova nijansa naziva Very Peri.

Koja boja se vama najviše sviđa?

Podijeli